De prijsopbouw van een magnetische deur

De prijsopbouw van een magnetische schuifdeur is vrijwel bij elk bedrijf hetzelfde. De wensen van de klant worden bepaald waarna een prijs wordt berekend. Zo heeft elke situatie zijn eigen mogelijkheden en dus verschillende opties.

Waaruit bestaat de prijs?

Afhankelijk van het type wordt er een prijs opgebouwd. In principe zijn er twee type magnetische schuifdeuren. Enkelvleugelig en dubbelvleugelig.

Vervolgens wordt er gekeken naar wat voor een soort paneel de klant wil. Elk paneel heeft invloed op de prijs. Zo is een aluminium frame paneel met glas duurder dan een houten paneel.

Ook de bediening heeft invloed op de prijs. Zo zijn drukknoppen iets voordeliger dan detectiesensoren. En kiest men een simpele drukknop of moet de toegang zo beveiligd worden dat men met pasjes of tags naar binnen kan? Of misschien wel een vingerscan? Dit alles heeft invloed op de prijs.

Als we kijken naar de beveiliging is het mogelijk om een elektrisch slot toe te passen in de automaat. Hierdoor wordt het paneel vast gehouden. Door speciale communicatie zal de automaat niet proberen om de deur open te sturen.

Vervolgens wordt er berekend hoe lang de monteurs bezig zullen zijn met het monteren van de schuifdeur. Dit wordt vermenigvuldigd met het uurtarief en bij de prijs opgesteld. Over het algemeen is één monteur een dag á 8 uur bezig. Als laatst komt de post voorrijkosten er nog bij. Dit is meestal een standaard tarief dat wordt gerekend wanneer een monteur naar de klant gaat.

Magnetsicheschuifdeur.nl

Magnetsicheschuifdeur.nl haalt de magnetische schuifdeuren rechtstreeks uit de fabriek. En wel uit Spanje. Door een eigen grote voorraad kunnen we niet alleen snel leveren (en monteren), maar besparen we ook de transportkosten vanuit Spanje wat weer ten goede komt van de prijs voor de klant.

Deze aandrijvingen kunnen in dubbelvleugelige uitvoering geleverd worden. Dit houdt in dat er twee panelen gemonteerd kunnen worden die tegelijkertijd open en dicht gaan.

Kortom

Bent u op zoek naar een schuifdeur en twijfelt u of dit een magnetische schuifdeur kan zijn? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u in de toepassing van een magnetische schuifdeur en maken snel een vrijblijvende offerte op.