Magnetische schuifdeuren speciaal voor binnen

Magnetische schuifdeuren zijn een duurzame oplossing

×
Ga terug naar het overzicht

Duurzaamheid in Bedrijfspanden: Innovatieve Oplossingen

Duurzaamheid is een hot topic en dat is niet zo vreemd. Ondernemers zijn steeds vaker op zoek naar manieren om groen te ondernemen en natuurlijk duurt de zoektocht ook voort naar kostenbesparende oplossingen. Zeker gezien de huidige energieprijzen en de torenhoge rekeningen die ondernemers ontvangen. Er zijn verschillende manieren om je bedrijfs- en winkelpand te verduurzamen. Waarmee je milieubewust kunt ondernemen en flink op de kosten kunt besparen. Onder andere kunt u kiezen voor magnetische schuifdeuren, wat zonder twijfel een duurzame oplossing is.

Op energiekosten besparen met Magnetische schuifdeuren

Met magnetische schuifdeuren kunt u flink besparen op de energierekening, want een magnetische schuifdeur staat niet onnodig lang open. De deur opent en sluit automatisch en de warmte heeft dus weinig kans om te ontsnappen. Dat betekent dat u ook veel minder hoeft te stoken om een aangename temperatuur in het pand te garanderen. Onze magnetische schuifdeuren beschikken ook over een speciale winterstand waarmee de deuren slechts gedeeltelijk openen. Ze gaan voldoende open, zodat uw bezoekers moeiteloos uw pand kunnen betreden en ze sluiten veel sneller. Waardoor de warmte geen kans meer krijgt om te ontsnappen.

Magnetische schuifdeuren verbruiken stroom

Natuurlijk verbruiken magnetische schuifdeuren stroom. Het energieverbruik varieert afhankelijk van het ontwerp, aandrijfcomponenten en de regelsystemen die worden gebruikt om de deur te bedienen. Efficiënte aandrijfsystemen kunnen het energieverbruik van de deur verminderen en het stroomverbruik optimaliseren om energie te besparen.

Oplossing voor op de lange termijn

Een magnetische schuifdeur is ook een oplossing voor op de lange termijn en dus ook op dit gebied een duurzame oplossing. Wanneer een magnetische schuifdeur goed onderhouden wordt, kunt u tot wel 30 jaar genieten van de oplossing. Uiteraard is het dan wel nodig dat uw deur jaarlijks wordt onderhouden en gekeurd wordt volgens de EN 16005 norm. U bent ook verplicht om uw magnetische schuifdeuren jaarlijks te laten keuren, zodat u ook de veiligheid van uw bezoekers kunt garanderen. Magnetischeschuifdeur.nl kan voor u het jaarlijkse onderhoud en de keuring verzorgen wanneer u een servicecontract afsluit.

Het servicecontract van Magnetischeschuifdeur.nl

Met het servicecontract kunt u gebruik maken van onze expertise op het gebied van onderhoud en reparaties, wanneer dat nodig mocht zijn. Door het jaarlijkse onderhoud te laten plaatsvinden – waartoe u ook verplicht bent – verlengt u de levensduur van uw oplossing en is de kans op defecten nihil. Tijdens het onderhoud wordt ook de verplichte jaarlijkse keuring uitgevoerd en weet u zeker dat u van een goedwerkende en veilige oplossing gebruikt kunt maken. Of liever gezegd, dat uw bezoekers, zoals zakenrelaties, medewerkers en klanten veilig gebruik kunnen maken van de toegang tot uw pand.

Tot slot

Service en kwaliteit staat bij magnetischeschuifdeuren.nl hoog in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat u al in een oriënterende fase het juiste advies krijgt. Zodat u met een partner zaken kunt doen die ook met u meedenkt. Iedere toegang vereist een andere aanpak en met onze expertise kunnen we u gericht adviseren over de oplossingen die mogelijk zijn. Zo weet u zeker dat u straks de juiste keuzes maakt en de komende jaren kunt genieten van een gemoderniseerde, gebruiksvriendelijk en kwalitatief hoogwaardige magnetische schuifdeur.

Heeft u interesse in de dienstverlening van magnetischeschuifdeur.nl en onze producten? Wilt u de eerste stap zetten naar een duurzame oplossing voor uw onderneming? Vraag dan een offerte aan.

Offerte aanvragen

Ga terug naar het overzicht