Alle mogelijkheden van een magnetische schuifduer

Alle mogelijkheden

Magnetischeschuifdeur

De mogelijkheden met een magnetische schuifdeur zijn eindeloos. Er zijn diverse panelen mogelijk denk hierbij bijvoorbeeld aan houtlook, glas, industrieel of een loftdeur look. Ook is het vaak mogelijk om uw huidige deur te behouden en te gebruiken als bewegend paneel.

Offerte aanvragen
×
Automatische schuifdeur icon

Past écht overal

Door de compacte behuizing
van slechts 60×70 mm

onderhoudsvrije deuren

Snelle montage

De montage duurt slechts één dag

Energiebesparend

Energiebesparend

Verbruikt vrijwel geen stroom

Bediening

Hoe wordt de deur geopend?

Om de deur te openen heeft de automaat een puls nodig. Deze puls kan komen van een drukknop, detectiesensor, sleutelschakelaar, codetableau, handzender of de telefoon. Door de vele soorten mogelijkheden wordt er altijd iets op maat aangeboden.

Offerte aanvragen

Eigen montageteam service en montage

Eigen montageteam

Service en montage

Wij streven erna de klant de service te geven die zij verwachten én verdienen. Wij willen graag mooie deuren leveren en monteren waar de eindgebruiker tevreden mee is. Doordat we samenwerken met goede toeleveranciers kunnen wij deze deuren voor een zeer aantrekkelijke prijs leveren en monteren. Ons montageteam monteert dagelijks magnetische schuifdeuren. Een magnetische schuifdeur wordt binnen acht uur door één ervaren monteur geïnstalleerd.

Offerte aanvragen

Waar monteren wij

Werkgebied

Wij leveren en monteren magnetische schuifdeuren in heel Nederland en België. Wij zien dat dit een opkomend product is waar steeds meer vraag naar is. Door vroeg in te spelen op deze markt willen wij ons onderscheiden door het juiste advies te geven en de producten tegen een aantrekkelijke prijs te leveren en indien nodig te monteren.

Offerte aanvragen

Meer dan 30 jaar ervaring

Gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van alle magnetische schuifdeuren.

Meer dan 30 jaar ervaring

Review sterren Magnetische schuifdeur

Wij zijn super tevreden met de service van Magnetischeschuifdeur.nl. Vanaf het begin werden wij op de hoogte gehouden van de voortzettingen. Met zijn vlotte en persoonlijke aanpak, zeker een aanrader!